Uw Slager Obe en Marijke Veldman, helemaal klaar voor de toekomst!

 

 

Winkelformule Uw Slager heeft ruim 80 aangesloten ondernemers, gevestigd door heel Nederland.

Waaronder ondernemers Uw Slager Obe en Marijke Veldman, gevestigd in het Friese plaatsje Joure. Circa een half jaar geleden hebben zij zich aangesloten bij winkelformule Uw Slager, en met succes!  

 

De winkelresultaten zijn in het afgelopen half jaar behoorlijk gestegen. Zo heeft de slagerij, sinds de overstap naar Uw Slager, een gemiddelde stijging in klantenaantallen van 10 % en een gemiddelde omzetstijging van 10 – 15 %.

Investeren in de toekomst

Eigenaren Obe en Marijke Veldman zijn continue bezig met het doorontwikkelen van hun winkel en hun assortiment. Zij willen investeren om te blijven voldoen aan de veranderende behoeftes van de huidige consument. Door de winkel nog beter aan te laten sluiten op deze behoeftes, kijken ze vol vertrouwen naar de toekomst!

Ook is gedacht aan een opvolger, zoon Wim Veldman, gaat het bedrijf uiteindelijk overnemen, waar nu al de nodige voorbereidingen voor worden getroffen.

 

Mede door de groei, is hun huidige winkelpand te klein geworden en hebben Obe en Marijke de stap gezet om te verhuizen. Dit zal begin november van dit jaar gebeuren, als alles volgens planning blijft lopen. De winkel blijft gevestigd in Joure, maar de nieuwe locatie leent zich nog meer voor het bereiken van winkelend publiek. De locatie ligt op een gunstig punt (bij een grote supermarktketen), er is parkeergelegenheid voor de deur en bovendien hebben zij veel meer ruimte ter beschikking om te groeien.

 

Met alleen een nieuw winkelpand denken ze niet genoeg te investeren om de consument te bereiken. De keuzes die binnen het bedrijf worden gemaakt zijn nog belangrijker. Keuzes die zijn gebaseerd op trends en ontwikkelingen in de markt;

 

Bewustwording: herkomst van vlees, het gebruiken van alleen natuurlijke ingrediƫnten voor gezonder eten wordt steeds belangrijker

Bij Uw Slager Obe en Marijke Veldman is de keuze gemaakt voor (h)eerlijk vlees!

Niet alleen de herkomst van vlees, ook de productie van producten wordt met zorg gedaan! “Onze slagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten. Vrijwel al onze vleeswaren worden gemaakt in eigen keuken, met de beste ingrediënten en kruidenmelanges en volgens beproefde recepturen. We maken elke week de lekkerste vleeswaren: van rosbief en runderrollade tot gebraden gehakt. En dat allemaal zonder toevoeging van gluten”, aldus eigenaar Obe Veldman.

Gezond gemak

Door de toenemende tijdsdruk is de consument van nu op zoek naar gezond gemak. Obe en Marijke spelen hier fantastisch op in met Meat & Meals ofwel ‘dagverse maaltijden uit de keuken van hun slagerij’.  Ze zien dat de vraag naar kant & klare maaltijden nog altijd stijgt, ditzelfde geldt ook voor catering en buffetten.

Om het aanbod hierop aan te passen, komt op de nieuwe locatie komt zelfs een speciale Meat & Meals toonbank van maar liefst 3,5 meter lang. Allemaal vers, lekker en (relatief) gezond eten voor een acceptabele prijs - dat is wat zij aanbieden en de hedendaagse consument naar opzoek is.

Technologische ontwikkeling & groei in online verkoop

Een andere ontwikkeling is de technologie, en groei in online verkoop. Ook hier is bij Uw Slager Veldman aan gedacht. In de afgelopen periode hebben ze samen met Uw Slager gewerkt aan de realisatie van een online webshop. Per 1 augustus staat de shop ook daadwerkelijk online, zo omarmen Obe en Marijke ook de digitale consument.

Kortom, bij Uw Slager Veldman wordt aan alles gedacht en zijn ze klaar voor de toekomst!

Ook Uw Slager worden?

Klik hier voor meer informatie

Uw Slager

Pompmakker 2
8447 GJ Heerenveen
0513-750422
0513 - 62 17 83

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit