Onvergetelijk genieten met Uw Slager!

Uw Slager heeft een keur aan ambachtelijke lekkernijen. Voor ieder wat wils en voor elke feestelijke gelegenheid! Laat u verrassen door de mogelijkheden en het assortiment van onze slagers. Zij adviseren en inspireren u graag om van speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.

 

Niets is ons te wild

Wist u dat het vlees van wild iets donkerder van kleur is, en zeer smaakvol en gezond is? De dieren hebben namelijk veel bewegingsvrijheid gehad, waardoor het vlees veel smaak heeft ontwikkeld. Bovendien bevat wild doorgaans weinig vet en is het rijk aan ijzer en eiwitten. En met zoveel smaak heeft wild weinig extra’s nodig voor een feestelijk gerecht.

Geknoopt tot perfectie

Wij zijn gek op rollades en daarom knopen onze slagers ze nog traditioneel met de hand. Heel ambachtelijk, want alleen dan komt het speciaal geselecteerde vlees echt tot z’n recht! Wist u trouwens dat wij voor iedere vleesliefhebber een lekkere rollade hebben?
Ga naar uw dichtsbijzijnde Uw Slager om het assortiment te bekijken.

Gourmetfeest

Lekker gourmetten met de Kerst? Onze slagers hebben een ruime keuze schotels, variërend van populair tot super de luxe. Mooi opgemaakt en precies afgestemd op het aantal personen, voor een geslaagd pannetjesfeest. Daarnaast bieden een groot aantal Uw Slagers u een uitgebreid assortiment gourmetbakjes aan. Hiermee mixed en matched u uw eigen gourmetfeest!

Zelf aan de slag? Laat ons u inspireren!

Vind uw Uw Slager

Met ruim 80 slagerijen is er altijd een Uw Slager bij u in de buurt. Zoek hiernaast op uw woonplaats om te zien welke Uw Slager bij u in de buurt ligt. Of wilt u meer weten over de Kerst mogelijkheden van een Uw Slager die u al kent? Zoek dan eenvoudig op de naam.

Uw Slager

Pompmakker 2
8447 GJ Heerenveen
0513-623945
0513 - 62 17 83

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit