Uw Slagers specialiseren zich verder in BBQ

 

BBQ‘en is hot! Van pulled pork, picanha, tomahawk tot bierkip.

 

Dit maakt het BBQ aanbod van de slager steeds uitgebreider, maar ook moeilijker? Er is meer kennis voor nodig, om dé BBQ specialist te zijn en blijven. Winkelformule Uw Slager wil haar leden zoveel mogelijk ondersteunen om in te spelen op deze BBQ behoeftes om zo uiteraard meer consumenten naar de slagerijen te trekken.

 

BBQ workshops

Voor alle aangesloten Uw Slager leden zijn op een 3-tal locaties in het land BBQ workshops gegeven.

Naast het leren over de verschillende processen die plaats vonden op de BBQ was er ook voldoende tijd om met elkaar ervaringen uit te wisselen en te proeven van diverse producten. Met veel enthousiasme leerden de Uw Slagers over de “reverse methode” en de “do’s and don’ts” van het barbecueën.

Op de workshops leggen de pitmasters niet alleen uit hoe bepaalde gerechten of vleessoorten bereid worden, maar ook waarom dat op die manier gebeurt. Met deze kennis leer je beter barbecueën! En kun je de hobbykoks van deze tijd voorzien van passend advies.

Iedere Uw Slager ging naar huis met een boekje vol naslagwerk, BBQ recepten en een prachtig certificaat!

 

Kies je steak

Uw Slager heeft ook gedacht aan de hobbykoks thuis en heeft o.a. een speciale aanpak ‘Kies je steak’ gelanceerd.

Door duidelijk te communiceren welke vleessoorten er zijn, wat de verschillen zijn en prijzen, bereik je de doelgroep. In de winkel wordt er zo nog meer persoonlijk advies gegeven, waardoor deze doelgroep de slager blijft zien als dé specialist!

Grillmasters BBQ

Aan de BBQ fanaten die van groot vlees houden is ook gedacht bij Uw Slager! Deze relatief nieuwe doelgroep, willen meer dan het ‘gewone’ barbecueën  en zoeken naar uitdagende stukken vlees die soms een urenlange bereiding nodig hebben.

Om toch te blijven voldoen aan vaste prijzen per persoon, wat altijd makkelijk te bestellen is wanneer je in groepsverband bent, is het zogeheten ‘Grillmasters BBQ pakket’ door Uw Slager ontwikkeld. Bestaande uit o.a.  cote de boeuf, ribeye steaks, aangevuld met boerenbrood en diverse  speciaal biertjes.

Brede BBQ aanpak

Uiteraard ben je voor alle BBQ specialiteiten, van simpel tot heel bijzonder, bij Uw Slager aan het juiste adres. Om dit duidelijk te communiceren, wordt ieder jaar een BBQ folder ontwikkeld. Uiteraard aangevuld met de nodige voordeelacties, sfeerposters, instore dia’s en online aanpak.

Nieuw! Online BBQ verkoop

Om ook mee te gaan in de groeiende trend ‘online verkoop’ is winkelformule Uw Slager momenteel bezig met het ontwikkelen van een webshop. BBQ is één van de speerpunten waar de webshops zich op gaan focussen.

Gestart wordt met een pilot bestaande uit 6 Uw Slager ondernemers uit het land. Doel is om de shops in mei online te lanceren, zodat iedere deelnemer voor de start van het BBQ seizoen het assortiment online kan verkopen

Ook Uw Slager worden?

Klik hier voor meer informatie

Uw Slager

Pompmakker 2
8447 GJ Heerenveen
0513-623945
0513 - 62 17 83

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit